welkombijoviiontwerp

Junior Grafisch vormgever, creatieve duizendpoot! (28-36 uur per week)

Allround grafische functie voor een creatieve, communicatief sterke duizendpoot die aan het begin van haar of zijn carrière staat.

Over de functie:
Als junior grafisch vormgever zal je je bezig gaan houden met een verscheidenheid aan ontwerp- en dtp werkzaamheden. De ene dag ontwerp je visitekaartjes en de volgende dag ga je aan de slag met een website of een bedrijfsfolder. Daarnaast assisteer je Ingri bij de levering van drukwerk bij klanten, het maken van (pakkende) teksten en opstellen van pitches voor (nieuwe) klanten.  Het betreft een veelzijdige, afwisselende en creatieve functie, waarbij jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Over Ovii Ontwerp
:
Ovii Ontwerp is het creatieve ontwerpbureau van Ingri Imenkamp, gestart in 2008 met als uitgangspunt: Ontwerpen Voor Iedereen. Niemand of niks uitgesloten. Van de lokale voetbalvereniging tot particulieren tot de grotere bedrijven in Nederland… En als de koning een nieuw visitekaartje nodig heeft, dan doen we dat natuurlijk ook graag! Sinds april 2016 is het kantoor van Ovii gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Huenderstraat 3 in Laren gld. Samen met een team van ZZP’ers timmert Ovii momenteel hard aan de weg en daarom zijn wij op zoek naar versterking.

Over jou
:
Jij bent een proactieve vormgever die vooruit denkt en graag wil groeien in jouw vak. Je neemt verantwoordelijkheid en je houdt ervan om te werken met deadlines. Je werkt daarnaast nauwkeurig en gestructureerd en je bent communicatief, zowel mondeling als schriftelijk, sterk.

Verder beschik je over:

  • Grafische opleiding
  • Ruime kennis van Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, vooral schriftelijk.
  • Je woont in de omgeving (+/- 20 km) van Laren Gld.


Wij bieden jou:

Een afwisselende en creatieve functie met de kans om mee te groeien met de ambitie van Ovii Ontwerp. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig projecten op te pakken en klanten te bedienen. Wij bieden daarnaast een marktconform salaris (in overeenstemming met genoten opleiding(en), werkervaring en kennisniveau) en goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Is deze functie iets voor jou?
Stuur dan je CV, digitale portfolio + een kort motivatiefilmpje vóór 20 december naar info@ovii-ontwerp.nl o.v.v. Sollicitatie Creatieve duizendpoot!

- Sollicitaties zonder motivatie voor deze functie kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Onze voorkeur ligt bij het invullen van de bovenstaande vacature middels onze eigen netwerken, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is dan ook niet nodig, thanks!

CONTACTGegevens

 

zosociaal

Postadres:
Het Schoneveld 1
7245 EA Laren GLD

Bezoekadres:
Huenderstraat 3
7245 BJ Laren Gld

Bel of mail!
Tel. 06 16465533
info@ovii-ontwerp.nl

KvK nr. 08176837
NL91RABO0143871048
BTW nr. NL139444713B01

Ovii Ontwerp © SitemapContactPrivacyverklaring