welkombijoviiontwerp

Bij Ovii Ontwerp kunt u terecht voor onder andere:

Naamontwikkeling

U hebt grootse plannen met een nieuw product of bedrijf. Alleen de pakkende naam ontbreekt nog. What’s in a name? Nou, heel veel!! Het is de eerste indruk die u geeft met uw bedrijf. En die moet natuurlijk goed zijn! Ovii ontwerp heeft ruim ervaring in naamontwikkeling en kan u hier in adviseren en ontwerpen aandragen!

^

Huisstijlontwikkeling

Ovii heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van huisstijlen. We streven altijd naar een ontwerp dat de identiteit van uw bedrijf goed weergeeft. Een ontwerp dat onderscheidend is en snel herkenbaar. Start u een nieuwe onderneming, dan gaan we graag aan de slag voor u! Maar past uw logo en huisstijl niet of niet meer bij de uitstraling van uw onderneming? Dan valt daar ook veel winst in te behalen. Het kan uw bedrijf weer professioneel op de kaart zetten en ook echt voelen als een nieuwe start. Nadat u uw wensen hebt doorgegeven gaan we aan de slag om frisse, creatieve ontwerpen te maken voor bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en stickers. Of wat uw wensen ook maar zijn.

^

Websites

Het internet is niet meer weg te denken in het hedendaagse leven. Wie kijkt er tegenwoordig nog in de Gouden Gids? Wanneer mensen op zoek zijn naar een bedrijf, is even ‘googlen’ het devies. Dit betekent dat uw website vaak het eerste contact is met een (potentiële) klant. Daarom is het ook zo belangrijk dat uw website de juiste uitstraling heeft en daarnaast overzichtelijk en handig in gebruik is. Want wist u dat 60% van de internetbezoekers afhaakt na het zien van de homepage van een website? Oeps! Oorzaak van het afhaken is onoverzichtelijkheid. Wanneer de klant op de website niet gelijk de eerste belangrijke vragen beantwoord krijgt, haakt hij af en is de interesse in uw bedrijf verdwenen. Ovii Ontwerp volgt de ontwikkelingen op internetgebied op de voet. Naast de klassieke websites zijn websites voor smartphone- en tabletgebruik sterk in opkomst. Ovii maakt professionele en frisse websites in elke categorie. In samenwerking met diverse Google experts, zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar is en hoog scoort op Google. Want een prachtige, flitsende, door Ovii ontworpen website zonder bezoekers…… dat is toch eeuwig zonde!

^

Promotie

U wilt uw bedrijf in de schijnwerpers zetten, of u hebt een leuke actie, wilt een nieuw product aan de man brengen. Of u hebt Social Media profielen aangemaakt en wil hier op een nieuwe manier in contact te komen met klanten. Allemaal redenen om een promotie actie of campagne op te zetten. Ovii Ontwerp wil u hiermee  graag van dienst zijn. Met flyers, advertenties, driehoeksborden, goodies, maar ook online promotie acties heeft Ovii veel ervaring. We kunnen het gehele traject, van ontwerp, ontwikkeling tot de verspreiding voor u regelen. En voor een ludieke actie zijn we ook altijd in! Dan zetten we onze roze bril op en geven we een originele wending aan uw actie. 

^

Kranten & Magazines

Ovii Ontwerp maakt van het begin af aan al kranten en magazines voor verscheidene opdrachtgevers. Vooral voor evenementen is een krant een mooi communicatiemiddel. Je kunt het programma erin communiceren en hier dieper op ingaan. Bezoekerservaringen belichten, een kijkje achter de schermen geven, mooie fotopagina’s maken. Mogelijkheden te over. Ovii kan de opmaak van de gehele krant of magazine voor haar rekening nemen. Evenals de acquisitie, verspreiding en facturering. Voor de klant ontzettend makkelijk en voor Ovii een leuke en variërende klus.

^

En dan nog even dit...

Door de nauwe samenwerking met fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden groot. Door deze professionele achterban van Ovii kunnen we u een totaalplaatje aanbieden.

^

CONTACTGegevens

 

zosociaal

Postadres:
Het Schoneveld 1
7245 EA Laren GLD

Bezoekadres:
Huenderstraat 3
7245 BJ Laren Gld

Bel of mail!
Tel. 06 16465533
info@ovii-ontwerp.nl

KvK nr. 08176837
NL91RABO0143871048
BTW nr. NL139444713B01

Ovii Ontwerp © SitemapContactPrivacyverklaring