welkombijoviiontwerp

Van Silfhout Amba - 60 jaar

In mei 2018 werden wij door Ronnie Degen in contact gebracht met Dinand van Silfhout en Wim Berkelaar van Van Silfhout-Amba Automaterialen.

Van Silfhout bestaat in 2018 maar liefst 60 jaar. Een geweldige mijlpaal die niet zo maar voorbij mag gaan, daarom wilden zij op zaterdag 6 oktober een feest geven voor klanten, medewerkers en bijbehorende partners. Zij zochten een bedrijf dat ze kon ondersteunen in de organisatie en aankleding kortom: een partner die ze kon ontzorgen.

De locatie, café de bocht in Zelhem, was al vastgelegd door de opdrachtgever en wij gingen aan de slag met een voorstel cq projectplan. In juni kregen wij de officiële opdracht om aan de slag te gaan.

Het idee was om het feest een ‘jaren 50’ uitstraling te geven.

We begonnen met het realiseren van een jubileumlogo en een save-the-date mailing.

Vervolgens maakten we een uitnodigingskaart. De genodigden konden aan de hand van het debiteurennummer zich via een speciale website aanmelden. Tevens konden zij aangeven of ze gebruik wilde maken van het aangeboden busvervoer. We stuurden enkele herinneringsmails en we belden de bedrijven na.

Daarnaast maakten we een busplan bestaande uit vier bussen met totaal 18 opstapplaatsen van Meppel tot aan Varsseveld.

Ook regelden we het foodgedeelte voor deze avond. In samenwerking met IJsboerderij De Steenoven hebben we gekozen voor een foodtruck, oertainer, friet- en ijswagen. Genoeg keuze dus!

De extra aankleding in de tent is ook door ons verzorgd:
• Wanddoeken
• Pilaren
• Wandaankleding
• Menuborden
• Welkomstborden
• Tafelaankleding

En we regelden dat er, naast de door de opdrachtgever geregelde band, ook een special guest/artiest zou optreden. Elvis imitator Maarten Janssen kwam twee keer optreden.

Afgelopen zaterdag was het dan ein-de-lijk zover! Ruim 500 mensen, waarvan meer dan 200 met het aangeboden busvervoer, kwamen naar Zelhem toe om het jubileum te vieren. Een geweldige avond waar wij tevreden en trots op terug kijken! Een prachtige opdracht voor Ovii Ontwerp!

CONTACTGegevens

 

zosociaal

Postadres:
Het Schoneveld 1
7245 EA Laren GLD

Bezoekadres:
Huenderstraat 3
7245 BJ Laren Gld

Bel of mail!
Tel. 06 16465533
info@ovii-ontwerp.nl

KvK nr. 08176837
NL91RABO0143871048
BTW nr. NL139444713B01

Ovii Ontwerp © SitemapContactPrivacyverklaring