welkombijoviiontwerp

overovii

Ovii Ontwerp is het creatieve ontwerpbureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Na de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving te hebben afgerond is Ingri in 2008 gestart met Ovii. Met als uitgangspunt: Ontwerpen Voor Iedereen. Niemand of niks uitgesloten. Van de lokale voetbalvereniging tot particulieren tot de grotere bedrijven in Nederland… En als de koning een nieuw visitekaartje nodig heeft, dan doen we dat er ook nog bij!

Creatief, ondernemend, zelfstandig en met lef; zo omschrijf je Ingri Imenkamp en deze termen passen dus ook goed bij Ovii. Ze begon op de spreekwoordelijke zolderkamer, maar sloot zich later aan bij een ondernemershuis in Lochem met 3 andere ondernemende jonge honden. Na 2½ jaar ‘samen te hebben gewerkt’ wilde ze weer Back to Basic. In eigen huis maakte ze haar creatieve cocon om vanachter de geliefde iMac aan opdrachten te werken waar Ingri zelf, maar vooral ook de klant, gelukkig van wordt. Sinds april 2016 is het kantoor van Ovii gevestigd aan de Huenderstraat 3 in Laren gld. In het pand van Die Computer (voorheen de oude Rabobank) heeft Ingri haar intrede genomen. In het pand, waar ook medeondernemers Gert-Jan en Henk zijn gevestigd, is ze nu helemaal op haar plek. 


Versterking voor Ovii Ontwerp
Sinds 1 februari 2018 werkt Marieke Roeke als junior grafisch vormgever bij Ovii Ontwerp. Samen met Marieke en de achterban van fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden nog groter geworden!  

Stagiaires zijn altijd welkom bij Ovii…
Ontwerpen leer je door het veel te doen! En daarom vindt Ingri het belangrijk dat ontwerpers in spe de kans krijgen om het vak te leren in de praktijk. Na Lauran in 2010 kwam in 2012 Jolien Fleerkate stage lopen bij Ovii Ontwerp. Na haar stage heeft Jolien, gedurende de zomer, ook bij Ovii gewerkt. Na haar tweede stage elders en het behalen van haar officiële diploma Grafisch Vormgever, heeft Ingri afgelopen zomer wederom een beroep op Jolien kunnen doen. Van april 2014 tot en met januari 2015 heeft Anouk Hoogland stage gelopen bij Ovii Ontwerp. 

CONTACTGegevens

 

zosociaal

Postadres:
Het Schoneveld 1
7245 EA Laren GLD

Bezoekadres:
Huenderstraat 3
7245 BJ Laren Gld

Bel of mail!
Tel. 06 16465533
info@ovii-ontwerp.nl

KvK nr. 08176837
NL91RABO0143871048
BTW nr. NL139444713B01

Ovii Ontwerp © SitemapContactPrivacyverklaring